Перевезення Небезпечних Вантажів Та Небезпечних Відходів Автомобільним Транспортом

Перевезення небезпечних вантажів — діяльність, пов’язана з переміщенням небезпечних вантажів від місця їх виготовлення чи зберігання до місця призначення з підготовкою вантажу, тари, транспортних засобів та екіпажу, прийманням вантажу, здійсненням вантажних операцій та короткостроковим зберіганням вантажів на всіх етапах переміщення.

Перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом є специфічним видом перевезень, враховуючи потенційну небезпеку вантажів, що перевозяться.

Вимоги до перевезення небезпечного вантажу залежать від того, чи здійснюється відправка всередині країни, або вона відповідає класу міжнародних перевезень. В останньому випадку ключовим моментом стає відповідність європейської угоди з доставки небезпечних вантажів. Автомобільний транспорт може використовуватися для такої доставки тільки в тому випадку, якщо машина відповідає встановленим вимогам ДОПНВ.

Транспортні засоби нашої компанії відповідають вимогам державних стандартів, безпеки, охорони праці та екології, а також у встановлених законодавством випадках мають відповідне маркування і свідоцтво про допущення до перевезення небезпечних вантажів.

 

03.07.2023
Схожі новини:
01.06.2020
ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
Реалізація Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні
03.05.2020
КОМПАНІЯ «АГРОЛОГІСТИКА» ОБИРАЄ ВАНТАЖІВКИ VOLVO
Ми зупинили свій вибір на Volvo, перш за все через надійність
04.12.2020
ПЕРЕВЕЗЕННЯ СПЕЦИФІЧНИХ ВАНТАЖІВ
Компанія-перевізник враховує особливості товару, що перевозиться
Усі новини